FÉRFI EGYESÜLT ÁLLAMOK

Csapatkeret
 
Először vehet részt világbajnokságon.
 
Michael Hinson: - A strandkézilabda rövid idő alatt nagy fejlődésen ment át hazánkban, de még mindig gyerekcipőben jár. Hullámzó teljesítményt nyújtottunk a Pán-Amerikai bajnokságon, ezért a célunk, hogy megtaláljuk azt a kiegyensúlyozottságot, amire a világelit képes. Szeretnénk, ha felfigyelne ránk a világ és több segítséget kapnánk a sportág fejlesztéséhez az Egyesült Államokban.
 

Chay Lapin

Az amerikai válogatott kapusa.  Chay állt a kapuban akkor is, amikor idén meglepetésként megnyerte a Pánamerikai Strandkézilabda Bajnokságot válogatottja. Kevesebb mint egy éve kezdte el űzni ezt a sportot, de nemzetközi tapasztalattal rendelkezik már korábbról más sportágakból. Többek között részt vett a 2012-es nyári olimpián az Egyesült Államok vízilabda csapatának tagjaként. A vízilabda válogatott tagjaként számos nemzetközi tornát megjárt, egyízben Pánamerikai Játékokat nyert. Chay nevéhez fűződik a legtöbb védés vízilabdában a UCLA egyetem történelmében.

Jacobo Garcia

Jacobo a strandkézilabda előtt röplabdázott és kosárlabdázott. Kézilabdás karrierjét 2014-ben teremben kezdte el a Los Angeles csapatának tagjaként, később meghívást kapott az ifjúsági válogatottba is, akikkel részt vehetett a Svédországban megrendezett Partille Kupán. 2015-ben megnyerte csapatával a Dél-Kaliforniai Strandkézilabda Tornát, azóta a válogatott vezéregyénisége.