Tápai Szabina a strandkézilabda vb háziasszonya

2016 július 07.

- Mivel gyerekkorom óta a kézilabda teszi ki az életem nagy részét, így a nyáriasított változatát is imádom. Nagyon jó ötletnek tartottam, amikor kitalálták ezt a sportágat. Volt olyan nyár, amikor még a régi fehérvári csapattal Velencén beneveztünk a strandkézilabda bajnokságra is – mondta el Tápai Szabina. - Most, hogy a foci válogatottunk ilyen sikeresen szerepelt az Európa-bajnokságon, a helyszínen is több ezernyi szurkolóval a háta mögött, azt kívánom a strandkézilabda csapatainknak is, hogy olyan jó hangulatban tudjanak játszani, mint az Eb-n a futballistáink! Mivel évek óta kiemelkedő eredményeket érünk el strandkézilabdában felnőtt, illetve utánpótlás szinten is, én meg merem kockáztatni, hogy egy hazai rendezésű vb-n még a végső győzelem is megszülethet! Hajrá, magyarok!

- Szabina tökéletes választás a strandkézilabda világbajnokság háziasszonyi szerepére, hiszen ismert, a teremkézilabdában is sikeres sportoló, azonban tökéletesen azonosul azzal az életérzéssel, amit a játék strand-változata sugall – hangsúlyozta Novák András, a Magyar Kézilabda Szövetség főtitkára. – Kollégáimmal együtt nagyon készülünk, egyúttal várjuk már a keddi nyitányt a Palatinus-strandon. A világbajnokság igazi nyári ünnepe lesz szeretett sportágunknak, reményeink szerint zajos magyar sikerekkel! Mindenkit szeretettel várunk a Margitszigetre!

A július 12-17. közötti, margitszigeti strandkézilabda-világbajnokságra továbbra is kaphatók a jegyek a http://www.kezilabdaszeretlek.hu/webshop/belepojegyek oldalon. 

Kérjük, aki vásárolni kíván, kattintson a megvásárolni kívánt jegyre/jegyekre, és kövesse az ott közzétett információkat. Jegyet kizárólag online lehet vásárolni az adott napra vagy egész hétre. A belépésre jogosító karszalagokat személyesen lehet átvenni az esemény időtartama alatt, a vb bejáratánál, a kijelölt helyen.

A karszalagokkal a Palatinus strand medencés része nem látogatható, de a vb területéről megközelíthető. 
A Palatinusra belépésre jogosító kedvezményes napijegy vásárlására a vb vendégei számára a helyszínen lehetőséget biztosítunk.

A belépés 14 éves kor alatt ingyenes, de ilyen módon naponta legfeljebb 100 főt tudunk fogadni, regisztrációt követően.
Regisztrálás menete a 14 év alattiak részére: a webshopban „megvásárolható” az ingyenes gyerekjegy az adott napra, jelölni a készpénzes fizetést, személyes átvételt kell.

Jegyárak:
Napijegy: 790 forint
Gyerekjegy 14 éves korig: 0 forint (a készlet erejéig)
Hetijegy: 2990 forint

2015/16-os idényre vonatkozó kézilabda-igazolvány felmutatásával a heti jegyek 1450 forintba kerülnek (csak a helyszínen vásárolható)
Jegy a helyszínen a vb teljes ideje alatt is megvásárolható.

Online jegyvásárlás: http://www.kezilabdaszeretlek.hu/webshop/belepojegyek